Om oss

Välkommen till brandyard.se - en kundvänlig butik på nätet!

Vi erbjuder dig ett begränsat sortiment av Damskor, Herrskor och accessoarer för honom och henne.

Vårt utbud

Vi samarbetar bland annat med välkända varumärken som Daniel Wellington, Ingersoll, Saddler, Henry Lloyd, Boomerang och Triwa. Vi jobbar ständigt med att uppdatera vår hemsida med andra märken och nya varor så vi får ett bredare sortiment med begränsat antal modeller. Så du enkelt och smidigt hittar det som passar dig på vår hemsida.

När du handlar dina varor online hos oss, erbjuder vi dig alltid 30 dagars öppet köp. Detta gäller även rea varor, allt för att du skall kunna känna dig trygg med att välja oss som din skobutik på nätet.

Vår vision 

För oss är det viktigt att du som kund känner igen våra varumärken så du vet vad det är du beställer eftersom det brukar vara svårt att köpa skor och accessoarer även om man är på en fysisk butik.

Hos oss vill vi att du skall känna igen skorna, och känna dig trygg med våra varumärken. Vi vill även att du skall kunna hitta samma sorts skor som du kan hitta i din lokala skobutik men som kanske tagit slut i din storlek. Vi vill även att vår kontakt med dig skall kännas lite mer personlig och uppskattar när ni hör av er med frågor och synpunkter.

Vi har valt att inte marknadsföra oss genom dyra reklamkampanjer etc. då vi gör allt för att hålla våra kostnader låga i övrigt och låta våra nöjda kunder rekommendera oss vidare.  

Vår service

På brandyard.se vill vi ge dig så bra service från det att du kommer in på vår nätbutik. Det försöker vi göra genom att vi håller butiken uppdaterad med aktuell information och fördelaktiga erbjudanden. Vi ser alltid dina åsikter och funderingar som viktiga och svarar alltid på eventuella frågor så fort som möjligt både genom mail, vår facebook sida eller Instagram.

Vi på brandyard.se vill att du alltid ska hitta något passande. Hör gärna av dig om det är något du saknar.

 

Telefon: 

0739 - 03 79 50

Kundtjänst öppetider: 

Mån - Fre: 09:00 - 18:00.

Lör - Sön: 10:00 - 14:00.

E-post:

info@brandyard.se

Organisationsnummer:

969765-7147

 


BrandYard © 2018