Triwa

 

Triwa grundades år 2007 och har efter en seg start blivit en svensk supersuccé. Triwa är en initialförkortning av "Transforming the Industry of Watches". Deras ambition och mål var att bidra med något nytt inom klockmarknaden och man kan lugnt säga att det har levererat - med mer än förväntat. De har förändrat klockmarknaden i Sverige på det sättet att de med sina stiliga, färgstarka och moderna armbandsur inlett en ny trend.

En Triwa klocka är inte bara en snygg accessoar som håller tiden åt en. Den visar mycket mer än så. Med en Triwa klocka visar du människorna runtomkring dig vilken humör du är på, vem du är som person, vart du är på väg och viktigast av allt - att du har smak. Det stockholmsbelägna företaget startade alltihopa av just denna enkla anledning - att Du ska sticka ut i mängden.

Företaget tillverkar klockor som kan bäras av både män och kvinnor, unisex. Med dessa spännande materialkombinationer och de unika uren, kan man komplettera varje outfit med en matchande Triwa-klocka.

Finns inga tillverkare i listan.


BrandYard © 2019